KURSUS PRA-PERKAHWINAN BELIA BANDAR 2020

1. Sijil Kursus Kahwin yang anda perlukan untuk permohonan kelulusan pernikahan tersedia untuk anda dalam masa 2 setengah hari sahaja.

2. Bagaimana jika anda perlukan Sijil Kursus Kahwin dengan lebih cepat?

3.Anda akan mendapat Sijil Kursus Kahwin yang diiktiraf oleh pihak JAWI dan pihak JAKIM

4. Sijil Kursus Kahwin ini boleh digunakan untuk memohon kelulusan pernikahan anda di mana-mana negeri di seluruh Malaysia dan ianya juga SAH LAKU untuk digunakan di mana-mana tempat di seluruh Malaysia

5. Sijil Kursus Kahwin ini TIADA TARIKH LUPUT, jadi anda tidak perlu bimbang tentang tarikh luput Sijil Kursus Kahwin serta anda boleh mengikuti Kursus Kahwin ini walaupun anda masih belum menetapkan tarikh majlis perkahwinan anda

6. Tenaga pengajar kami yang BERTAULIAH dari JAWI atau JAKIM Anda akan membantu anda dalam memberikan mendapat panduan, tunjukajar dan penerangan bagaimana anda boleh melengkapkan Borang Permohonan Kelulusan pernikahan anda dan pasangan anda. Jadi, usah risau-risau atau pening kepala dalam proses melengkapkan Borang dan Dokumen Permohonan Kelulusan pernikahan anda.

7. Amat mudah mendapatkan pengangkutan awam seperti bas dan taxi jika anda malas nak memandu.

8. Ruang tempat kursus perkahwinan yang luas, selesa, pencahayaan yang baik, audio visual yang baik, nyaman serta berhawa dingin.

9. (3) x kali makan dan minum sepanjang waktu kursus kahwin berlangsung. Anda bebas memilih apa saja lauk-pauk yang berkenan di hati.

Sebarang pertanyaan & makluman lanjut, hubungi http://wa.me/+601117204053 (Amirul)

Berminat? Daftar segera

TARIKH KURSUS : 18 - 19 APRIL 2020 (LOKASI AKAN DIMAKLUMKAN)